Συχνές Ερωτήσεις

Μπορούμε να απαντήσουμε σε όλες σου τις ερωτήσεις

01.

Θα βρώ το προϊόν που θέλω;

Ο χρήστης κατά την επίσκεψή του στο tricoteen.gr έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί σε πάνω από 1.000 κωδικούς προϊόντων, απο βρεφοανάπτυξη έως την εφηβία απο επώνυμα Brands και άμεσα διαθέσιμα.

02.

Πώς θα καταλάβω αν το προϊόν που έχω επιλέξει είναι το κατάλληλο;

Οι δυνατότητες που έχεις στο tricoteen.gr είναι πολλές. Όλα τα προϊόντα περιέχουν φωτογραφικό υλικό για να δεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει. Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα Social Media ώστε να λάβεις περισσότερο φωτογραφικό υλικό και βίντεο απο το προϊόν που σε ενδιαφέρει. Σου δίνεται η δυνατότητα δωρεάν αλλαγής είτε σε νούμερο, χρώμα ακόμα και με τελείως διαφορετικό προϊόν. Τέλος μπορείς να μας επισκεφτείς στο κατάστημα μας για να το δείς και να το παραλάβεις απο κοντά.

03.

Με τί μπορώ να συνδυάσω ένα παντελόνι που μου αρέσει;

Στο tricoteen.gr θα βρεις πολλούς συνδυασμούς ρούχων, αξεσουάρ και παπούτσια για κάθε συλλογή. Επίσης μπορείς να περιηγηθείς στην κατηγορία ΣΕΤ για να δεις και τις δικές μας προτάσεις.

04.

Δεν έχω υπολογιστή. Μπορώ να αγοράσω από το κινητό μου τηλέφωνο;

Έχεις πρόσβαση από όλες τις συσκευές (desktop, laptop, tablet αλλά και mobile) με εύχρηστο σχεδιασμό ώστε να είναι λειτουργικό σε όλα τα διαθέσιμα μεγέθη οθόνης.

05.

Οι εκπτώσεις πότε είναι;

Εκτός από την ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που θα βρείς γκάμα προϊόντων από προηγούμενη σεζόν σε προσφορά όλο το χρόνο μπορείς να κάνεις εγγραφή στο κατάστημα μας για λαμβάνεις μοναδικές εκπτώσεις.

06.

Eχετε δωρεάν μεταφορικά;

Έχεις την δυνατότητα να λάβεις Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€. Αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είσαι ικανοποιημένος με την παραγγελία σου έχεις τη δυνατότητα να την επιστρέψεις δωρεάν ολόκληρη ή μέρος αυτής εντός 14 ημερών από την παραλαβή της για αλλαγή οποιουδήποτε προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων. Οι αλλαγές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν και στα φυσικά καταστήματα.

Κάνε την ερώτηση σου

Μετάβαση στο περιεχόμενο